vineri, 15 aprilie 2011

Oprea vrea mai multe apartamente ANL pentru militarii din Mureş

Consilierii locali târgumureşeni sunt chemaţi săptămâna viitoare să modifice a patra oară hotărârea prin care autoritatea locală va prelua o parte din patrimoniul armatei, aflat pe teritoriul municipiului. Şi asta după descălecatul ministrului Apărării Gabriel Oprea în oraş, care nu s-a mai mulţumit doar cu 80 de locuinţe ANL ci a plusat la 150.
Nici nu s-a stins bine ecoul vizitei ministrului Apărării, Gabriel Oprea, la Tîrgu Mureş că oficialul de la Bucureşti le-a dat din nou de lucru consilierilor locali. Aceştia sunt chemaţi joia viitoare să aprobe în şedinţa de Consiliu Local modificarea hotărârii nr. 121 adoptată în 29 aprilie acest an, dar care a mai fost retuşată în martie, dar şi anul trecut.  Noua modificare este impusă de către solicitarea ministrului Oprea care a cerut 150 de locuinţe ANL pentru tinerii militari contra trecerii în patrimoniul municipiului a cazarmei dezafectate de la Podul Mureş şi a drumului tanchiştilor.

După ce hotărârea va fi adoptată, vor putea continua demersurile pentru ca imobilele amintite să fie trecute într-adevăr în patrimoniul oraşului. Pentru ca acest lucru să se întâmple va fi nevoie şi de o hotărâre de Guvern ca apoi să fie întocmit şi semnat procesul verbal de predare – primire între cele două instituţii publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu